Agenda 2020

 

De  opleiding Gebouwde Dierbaarheid  komt dit jaar uit.  Intussen zullen verdere voorbereidingen worden gedaan om de gehele inhoud in te passen als modules binnen de opleiding FM en\of vastgoed aan de Hoge Scholen. Daarnaast zijn gesprekken gaande met het bestuur van de vereniging FMN hoe e.e.a. inpasbaar is binnen het Inspiration & Learning Center van FMN.

Cursussen:
Als u geïnteresseerd bent in één of meer cursussen, kunt u mij bellen op nummer 06 12463964 of mailen via mailadres iris.bakker@levenswerken.eu.

Speurtocht Beleving
Voor groepen van vier tot ongeveer 30 man heb ik een Belevingsspeurtocht ontwikkeld in De Verbeeldingstuin, een tuin vol natuurschoon, kunst en verwonderlijkheden. In samenhang met deze Belevingsspeurtocht geef ik in de oude stekloods die dateert van 1910 diverse colleges  over onderwerpen als  belevingskwaliteit, menselijke huisvesting en de werking van de zintuigen. E.e.a. kan nader op specifieke wensen worden afgestemd. Bel me even als je vragen hebt.

De Verbeeldingstuin
Deze is volop in ontwikkeling. Daar hoef ik eigenlijk weinig aan te doen. Alles groeit en bloeit, van fruitboom tot blauwe bes, van de liquidambars tot Japanse mispel. Af en toe zet ik ergens wat kunst. De laatste aanwinst zijn twee draakjes: Ambrose en Oscar. Ze gaan de Noordzijde van het theater bewaken. Twee poortwachters houden al de wacht aan de Zuidzijde. Heeft u in deze tijd zin om even alleen op adem te komen in de ontspruitende natuur? Bel even.