Agenda 2018

 

De komende cursussen staan gepland:
–  Kleur: Toepassing, Effecten en Methodiek. Hoe ervaren we Kleur onbewust? Hoe heeft Kleur ons evolutionair beïnvloed en hoe passen we kleur toe zodat we een harmonische omgeving creëren? De cursus vindt plaats op  16 februari 2018
– Sturen op Integrale  Belevingskwaliteit op basis van sensorische informatie: Wat vertellen de twaalf zintuigen ons en hoe werken de zintuigen samen waarbij we de omgeving in zijn totaliteit ervaren?  De cursus vindt plaats op  9 februari 2018

De cursussen starten om 13.15 uur en eindigen om 16.30 uur. Als u geïnteresseerd bent in één of meer cursussen, kunt u mij bellen op nummer 06 12463964 of mailen via mailadres iris.bakker@levenswerken.eu.

Op dit moment ben ik druk doende met het Design van een innovatieve groene en eetbare wand in samenwerking met de HAN o.l.v. prof dr Masi Mohammadi. Geïnteresseerd? Neem gerust even contact op.

Tijdens het avond van 7 maart  vertel ik bij de Vereniging Groei en Bloei  over vitaliteit in de natuur en koppel dit aan de vitale mens.