De Verbeeldingstuin

Mijn advieswerk ben ik gaan combineren met de Verbeeldingstuin, een groene oase waar mensen met een burn-out of diverse problematiek welkom zijn, om de helende werking te ervaren van planten en natuur in het algemeen. Met enige trots kan ik melden dat de Verbeeldingstuin een Worteltuin is geworden, vallend onder de Stichting Wortel die tot doel heeft de band tussen ouder en kind te versterken.

De verbeeldingstuin blijft verstopt, maar is opengesteld speciaal voor mensen die behoefte hebben aan rust. Het is een groene oase van rust, harmonie en verbeeldingskracht om weer zicht te krijgen op het levenspad. Er zijn vijgen, blauwe bessen, eilandjes, verstopte kunst, een theater, het glas-en-loodsje, een boomgaard en veel plekken om je te verstoppen. Wat wil een mens nog meer? Wetenschappelijk is aangetoond dat fysiek contact met moeder aarde een significant effect heeft op ons geluksgvoel.

Ik organiseer in deze tuin speciale en besloten bijeenkomsten voor organisaties met onder andere de spannende speurtocht om elkaar beter te leren kennen of ‘zintuigles’.┬á U kunt genieten van de biologische ingredi├źnten die geschenken zijn van de tuin. Nieuwsgierig? Wandel gewoon even binnen of bel even: 06 12463964.