Opleiding Gebouwen om van te houden

Opleiding Gebouwen om van te houden, kort overzicht (link naar pdf): dit geeft kernachtig weer hoe we bewuster kunnen werken, hoe we beter kunnen samenwerken met ook een beter resultaat en hoe we gebouwen menselijker kunnen maken en dat met zorg voor Moeder Aarde. We staan stil bij de essentie wat we in deze verwarrende tijd kunnen leren en maken een kwaliteitsslag.

Een review van Ernst-Willem van Drumpt (Alliander).
Een zeer inspirerende sessie mogen hebben met ons team bij Iris. We waren op zoek naar iemand die de aandachtsgebieden HR, IT, Facilities en Communicatie bij elkaar kon brengen. Nou dat is gelukt! Vanuit de mens, via de as van de organisatie kijken naar de werkomgeving. Veel inspiratie vanuit wetenschap en natuur zonder saai te worden. Iris weet met haar enorme kennis, maar vooral ook humor te binden en te boeien. Er is voldoende ruimte voor interactie en inpasbaarheid van actuele vraagstukken binnen je eigen organisatie. Een aanrader voor iedereen die zich bezig houdt met inspirerende, menselijke en vitaliserende werkomgevingen die bijdragen aan de productiviteit van de organisatie. Zeker in deze tijd, waar de werkomgeving opnieuw wordt uitgevonden, actueler dan ooit!

Een review van Sebastiaan Prause (Bouwadvies, Landelijke Huisartsen Vereniging)
Een zeer goed verzorgde, informatieve cursus op informele wijze. Waardevolle materie die Iris in aangenaam tempo en op een erg prettige manier over weet te brengen. Ze voelt aan wanneer de aandacht wegzakt of het te snel gaat. Wij zijn tot nieuwe inzichten gekomen en hebben direct kennis in de praktijk kunnen toepassen. Ik kijk anders naar ruimte. Aanrader: Zorg dat je de cursus in Boskoop volgt. Dankzij de tuin een unieke plek én goede catering.